Rooms Katholieke kerk voor Hoogvliet en Pernis     Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen

Website  van de  jongeren   Klik hier
Vrijwel elke zondag is er in onze kerk een kinderwoorddienst. Elke vierde zondag is de viering meer gericht op de jongeren in de zogenaamde gezinsmis.
De jeugd verdient ook een plek op onze website.   Met nieuws over de kinderwoorddiensten, ons kinderkoor, jeugdactiviteiten, communicanten, vormelingen en wat te denken van Youthfaithexploration…   Wilt u iets laten plaatsen op  deze nieuwe pagina, stuur een  mailtje naar  webmaster@rkk-hoogvliet.nl
Het vormsel in 2017 in de Willibrorduskerk in Rhoon. Meer foto’s vindt u hier.
De jongerendag van oktober 2017 werd ook weer een heel gezellige dag! Meer foto’s vindt u hier.
Op kerstavond 2017 werd in onze kerk een mooi kerstspel door kinderen opgevoerd. We hebben een mooie fotoverzameling  gemaakt.
Hiernaast een beeld van de Eerste Communie in 2017.  Meer foto’s vindt u hier.
Op 25 februari 2018 werd het 10-jarig bestaan van onze jongerenafdeling gevierd. Enkele foto’s vindt u hier. Op 3 februari 2018 werd een gezellige kinderbingo georganiseerd. De foto’s vindt u hier.
Nieuws vanuit ons bisdom De websites van Jong Katholiek en de Wereldjongerendagen zijn vernieuwd. Voor de nieuwe opzet is gebruik gemaakt van de laatste inzichten op het gebied van gebruikersvriendelijkheid. Ook is rekening gehouden met reacties van bezoekers van Jong Katholiek. De twee nieuwe websites zijn beter geschikt voor mobiele weergave dan de oude versies. Het laatste nieuws over landelijke katholieke jongerenactiviteiten is daardoor gemakkelijker te volgen. Ook de laatste ontwikkelingen bij de Nederlandse organisatie van de Wereldjongerendagen zijn via wjd.nl te lezen. Zie meer op www.bisdomrotterdam.nl