Maria hoekje Maria & Johannes onder het Kruis
Maria en Johannes onder het kruis
Mariakerk Hoogvliet

Rooms Katholieke kerk voor Hoogvliet en Pernis     Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen

Dit is de nieuwspagina. Meer nieuws bij ‘Agenda’ en ‘Actueel’ met o.a. het kerkblad van Hoogvliet.
Welkom op de website van de Mariakerk Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet, Tel. 010-4723115 De vieringen zijn zondag om 09:30 uur en op maandag en donderdag om 10:00 uur. Tijdens de viering van 09:30 uur is er Kinderwoorddienst en op de 4e zondag van de maand gezinsmis. Tevens op de 2e zondag van de maand om 14:00 een viering voor de Antilliaanse gemeenschap. Van maandag t/m vrijdag van 09:30-11:30 zijn de kerk en het secretariaat geopend  en is er gelegenheid voor gebed, meditatie of om zo maar een kaarsje op te steken. Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie ALGEMEEN en Contacten.
Mariakerk Hoogvliet
Meer nieuws op de pagina ‘Meer nieuws’ en in de rubiek ‘jeugdhoek’.
Vormsel Op zondag 18 november wordt het sacrament van het Vormsel uitgereikt. Inschrijven kan tot 4 september a.s. op het parochiesecretariaat. Formulieren voor het vormsel liggen achter in de kerk. Het vormsel zal worden toegediend door monsieur Van den Hende.
50-jarig priesterjubileum Pastor Froger Op zondag 15 juli vierde pastor Willem Froger zijn 50-jarig priesterjubileum. Het is een eer dat hij dat feest in onze kerk met u wilde vieren.  Het werd een mooie Eucharistiviering en na afloop bleven veel mensen bij de receptie om de pastor te feliciteren met dit gouden priesterjubileum. Ook de redactie van de website feliciteert de pastor van harte met dit prachtige jubileum en we zijn blij dat hij bij ons wil blijven voorgaan. Meer informatie over pastor Froger vindt u in het kerkblad van Hoogvliet.
2018 Jaar van het Gebed
Mededelingen Er is weer een nieuw kerkblad verschenen. U kunt een abonnement nemen, door een formulier in te vullen, dat achter in de kerk ligt. Wegens de vakantie is er geen kinderwoorddienst; maar achter in de kerk liggen wel vakantie- boekjes voor de kinderen om mee te nemen.