Maria hoekje Maria & Johannes onder het Kruis
Maria en Johannes onder het kruis
Mariakerk Hoogvliet

Rooms Katholieke kerk voor Hoogvliet en Pernis     Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen

MEDEDELINGEN KORT: voor meer zie de Agenda en Nieuws met het Kerkblad voor Hoogvliet.
Welkom op de website van de Mariakerk Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet, Tel. 010-4723115 De vieringen zijn zondag om 09:30 uur en op maandag en donderdag om 10:00 uur. Tijdens de viering van 09:30 uur is er Kinderwoorddienst en op de 4e zondag van de maand gezinsmis. Tevens op de 2e zondag van de maand om 14:00 een viering voor de Antilliaanse gemeenschap. Van maandag t/m vrijdag van 09:30-11:30 zijn de kerk en het secretariaat geopend  en is er gelegenheid voor gebed, meditatie of om zo maar een kaarsje op te steken. Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie ALGEMEEN en Contacten.
Mariakerk Hoogvliet
Rozenkransgebed In de maand oktober bidden we elke vrijdag om 19.00 uur het rozenkransgebed. Zondag 22 oktober is het over de hele wereld Missiezondag. Dit jaar besteedt Missio aandacht aan Burkina Faso. Jongerenviering en parochie jongerendag:  Op zondag 29 oktober wordt de parochie jongerendag gehouden. Tegelijk vieren wij het 10-jarig bestaan van Youth Faith Exploration. Het begint al om 9.30 uur in onze kerk. Daarna is er lunch en sport voor de jongeren. Opgeven kan t/m 22 oktober bij mevr. Lymardis, Shirleni en Shirley of via info@youthfaithexploration.nl
Oktober - Mariamaand. Deze speciale kaars brandt heel de maand in onze kerk.
Woensdag 1 november Die avond is er om 19.00 uur een Eucharistieviering i.v.m. Allerheiligen. Donderdag 2 november  Op die dag is er om 19.00 uur een gedachtenisviering, waarin we onze dierbare overledenen herdenken.  ‘s Ochtends is er om 10.00 uur de gebruikelijke Eucharistieviering. Zondag 5 november vindt de vormselviering plaats. Meer informatie? Zaterdag 11 november Banneuxdag: Op de pagina meer nieuws vindt u meer informatie.
Website  van de  jongeren   Klik hier
Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor het kinderwoorddienst en hulp bij koffiezetten na de kerkdienst. Meer informatie bij mevr. Norayda Maduro of mevr. Suzan van Oossanen.  
Op zondag 24 december hebben we een kerstvertel- viering om 18.30 uur. Wat u daar nu al voor moet weten, ziet u hier.