Rooms Katholieke kerk voor Hoogvliet en Pernis     Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen

Maria en Johannes onder het kruis
Mariakerk Hoogvliet
Maria hoekje Maria & Johannes onder het Kruis Mariakerk Hoogvliet
Welkom op de website van de Mariakerk Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet, Tel. 010-4723115 De vieringen zijn zondag om 09:15 uur en op maandag en donderdag om 10:00 uur. Tijdens de viering van 09:15 uur is er Kinderwoorddienst en op de 4e zondag van de maand gezinsmis. Tevens op de 2e zondag van de maand om 14:00 uur een viering voor de Antilliaanse gemeenschap. Van maandag t/m vrijdag van 09:30-11:30 uur zijn de kerk en het secretariaat geopend  en is er gelegenheid voor gebed, meditatie of om zo maar een kaarsje op te steken. Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie ALGEMEEN en Contacten.
Dit is de nieuwspagina. Meer nieuws bij ‘Agenda’ en ‘Actueel’ met o.a. het kerkblad van Hoogvliet.
Opening Kerkelijk jaar in Mariakerk Op zondag 23 september openen we in een gezamenlijke viering van onze parochie (aanvang 11.00 uur) het nieuwe Kerkelijk Jaar in onze kerk. De vieringen in de andere kerken van onze parochie komen die dag te vervallen. Na afloop bent u van harte welkom in onze bovenzaal waar u op een hapje en een drankje wordt getrakteerd. Verder is er een sportdag voor de jongeren. Kom gezellig meedoen of anders de jongeren aanmoedigen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de jongerengroep Youth Faith Exploration.
Nieuwe aanvangstijden zondagse Eucharistievieringen In de zes kerklocaties van onze parochie bestaat een ruim aanbod van liturgievieringen. Dat willen we graag zo houden.  Er wordt naar gestreefd om in ieder geval ’s zondags in elke gemeenschap een Eucharistieviering te kunnen houden. Daarvoor is het nodig de aanvangstijden beter op elkaar af te stemmen. M.i.v. zondag 30 september worden daarom de aanvangstijden op zondag in de Mariakerk gewijzigd in 9.15 uur.
Witte Markt Op zaterdag 22 september start de Witte Markt weer. Komt u ook? De Witte Markt duurt van 9.00 uur tot 13.30 uur.
Gregoriuswandelingen 25+ Zeer gezellig en het lezen meer dan waard. Meer informatie? Ga naar onze tweede nieuwspagina.