Rooms Katholieke kerk voor Hoogvliet en Pernis     Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen

Maria en Johannes onder het kruis
Mariakerk Hoogvliet
Maria hoekje Maria & Johannes onder het Kruis Mariakerk Hoogvliet
Welkom op de website van de Mariakerk Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet, Tel. 010-4723115 De vieringen zijn zondag om 09:15 uur en op maandag en donderdag om 10:00 uur. Tijdens de viering van 09:15 uur is er Kinderwoorddienst en op de 4e zondag van de maand gezinsmis.Tevens op de 2e zondag van de maand om 14:00 uur een viering voor de Antilliaanse gemeenschap. Van maandag t/m vrijdag van 09:30-11:30 uur zijn de kerk en het secretariaat geopend  en is er gelegenheid voor gebed, meditatie of om zo maar een kaarsje op te steken.Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie ALGEMEEN en Contacten.
Dit is de nieuwspagina. Meer nieuws bij ‘Agenda’ en ‘Actueel’ met o.a. het kerkblad van Hoogvliet.
MEDEDELINGEN Afval loont nog eventjes Al jarenlang kunt u in Hoogvliet afval uw oude spullen inleveren bij Afval loont. Als u vertelt dat de opbrengst voor de Mariakerk is, dan wordt het bedrag op onze rekening gestort. Wilt u op die manier een bijdrage aan onze kerk levern? Dat kan tot 17 december. Vanaf die datum start het bedrijf een nieuwe fabriek in Rotterdam en vervalt de optie in Hoogvliet. We bedanken alle mensen die ons op deze manier jarenlang hebben gesteund. Gezocht voor het kerstspel… Wij zijn op zoek naar kinderen, tieners en volwassenen om mee te doen met het kerstspel op 24 december.  Kan je zingen, speel je een muziekinstrument, vind je het leuk om een rol te spelen of wil je helpen met kleding, decor of op een andere manier meld je gauw aan! We oefenen nog op de zondagen 15 en 22 december van 10:30-12:30 uur. Aanmelden kan persoonlijk bij Shirley, B-UNO begeleiders, e- mail zie poster of kijk op www.youthfaithexploration.nl
VIERINGEN MET DE KERSTDAGEN Di. 24 dec. 18.30 uur HEILIGE KERSTAVOND EN KERSTNACHT. GEBOORTE VAN DE HEER. Kinderkerstspel m.m.v. koor B-UNO. 22.00 uur EUCHARISTIEVIERING Met medewerking van het Ritmisch koor. Priester: pastoor J.C.F.M. Smulders. Wo. 25 dec. 09.15 uur KERSTDAG. Eucharistieviering met samenzang. Priester: pater A. Tran. Do. 26 dec. 10.00 uur 2de Kerstdag. Eucharistieviering.