Maria en Johannes Onder het Kruis Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen
Welkom op onze website
Adres: Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet Tel. 010-4723115    E-mail: mariakerk@rkk-hoogvliet.nl 
rkk-hoogvliet © 2022
Bent u niet in de gelegenheid de vieringen in de Mariakerk bij te wonen, dan is er gelukkig een alternatief: Livestreams zijn te volgen via ons eigen YouTube kanaal.
U kunt de vieringen in de Felicitaskerk ook nog volgen; elke zondag om 9.30 uur.
Kerkvieringen: Zondag:  09.30 uur* Maandag: 10.00 uur Donderdag: 10.00 uur * Tevens een kinder- woorddienst behalve op de 4e zondag, want dan is er een gezinsmis. 2e zondag van de maand:  Viering voor de Antilliaanse gemeenschap om 14.00 uur. Kijk onze vieringen (terug) via ons eigen kanaal. Openingstijden: Elke maandag- en donderdagochtend om 10.00 uur is er een Eucharistieviering. Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie de pagina contact.
VERTREK LIZZY BEENHAKKER Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat pastoraal werker Lizzy Beenhakker heeft besloten om per 1 juli haar dienstverband in onze parochies te beëindigen. Zij schrijft in haar ontslagbrief dat het een lastige beslissing was, maar het kleine en beperkte pastoraal team in combinatie met de steeds groter wordende werkdruk, de vele avonduren, het altijd bereikbaar moeten zijn en het voorlopig nog geen uitzicht hebben op verbeteringen in werkdruk, hebben bijgedragen aan deze beslissing. Wij vinden het heel erg jammer dat we haar moeten missen, maar respecteren haar besluit. Hoe wij afscheid van Lizzy nemen, wordt later bekendgemaakt. In het pastoraal team moet nu worden nagedacht over de taken die het team kan uitvoeren, zonder dat mensen bezwijken onder de last. U hoort daarover later meer. Maar dat niet alles door kan gaan alsof er niets aan de hand is, is helaas volkomen duidelijk. Vicaris Van Deelen, administrator (Bron: website Parochie NPG)