Maria hoekje Maria & Johannes onder het Kruis
Maria en Johannes onder het kruis
Mariakerk Hoogvliet

Rooms Katholieke kerk voor Hoogvliet en Pernis     Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen

Dit is de nieuwspagina. Meer nieuws bij ‘Agenda’ en ‘Actueel’ met o.a. het kerkblad van Hoogvliet.
Welkom op de website van de Mariakerk Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet, Tel. 010-4723115 De vieringen zijn zondag om 09:30 uur en op maandag en donderdag om 10:00 uur. Tijdens de viering van 09:30 uur is er Kinderwoorddienst en op de 4e zondag van de maand gezinsmis. Tevens op de 2e zondag van de maand om 14:00 een viering voor de Antilliaanse gemeenschap. Van maandag t/m vrijdag van 09:30-11:30 zijn de kerk en het secretariaat geopend  en is er gelegenheid voor gebed, meditatie of om zo maar een kaarsje op te steken. Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie ALGEMEEN en Contacten.
Mariakerk Hoogvliet
MEER NIEUWS VINDT U BIJ ONZE AGENDA, IN DE RUBRIEK ACTUEEL EN NATUURLIJK IN DE JEUGDHOEK.
Bezoek onze jeugdpagina de jeugdhoek.
Overige mededelingen:   De Eerste Communie vindt dit jaar plaats tijdens de Eucharistie- viering van zondag 3 juni. U kunt uw kind opgeven door uiterlijk 31 januari het aanmeldingsformulier ingevuld in te leveren bij mevrouw Shirley Blanken of op te sturen naar het secretariaat. De formulieren liggen achter in de kerk.
Alle kinderen tot en met 15 jaar uit onze parochie zijn bij deze van harte uitgenodigd. Toegang: gratis!!! Tijd: 13.30 tot 17.00 uur Inloop: 13.00 uur Graag van tevoren even aanmelden bij Norayda of Neftaly of bij het secretariaat (in Hoogvliet), telefoon- nummer: 010-4723115 op werkdagen van 9.30 tot 11.30 uur. Laatste dag voor aanmelden: 28 januari.
Meer lezen? Klik hier.
Banneuxreis Ieder jaar organiseert het Banneux-Comité-Bisdom-Rotterdam verschillende bedevaarten naar Banneux, een plaatsje in de Belgische Ardennen waar Maria verschenen is aan Mariëtte Beco. Behalve tijd voor gebed, rust en bezinning zijn er ook voldoende momenten voor gezelligheid en ontmoeting met andere mensen. Graag willen wij u uitnodigen om kennis te maken met de eenvoud, maar tegelijkertijd de diepe rijkdom van Banneux.