Rooms Katholieke kerk voor Hoogvliet en Pernis     Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen

Maria en Johannes onder het kruis
Mariakerk Hoogvliet
Maria hoekje Maria & Johannes onder het Kruis Mariakerk Hoogvliet
Welkom op de website van de Mariakerk Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet, Tel. 010-4723115 De vieringen zijn zondag om 09:15 uur en op maandag en donderdag om 10:00 uur. Tijdens de viering van 09:15 uur is er Kinderwoorddienst en op de 4e zondag van de maand gezinsmis. Tevens op de 2e zondag van de maand om 14:00 uur een viering voor de Antilliaanse gemeenschap. Van maandag t/m vrijdag van 09:30-11:30 uur zijn de kerk en het secretariaat geopend  en is er gelegenheid voor gebed, meditatie of om zo maar een kaarsje op te steken. Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie ALGEMEEN en Contacten.
Dit is de nieuwspagina. Meer nieuws bij ‘Agenda’ en ‘Actueel’ met o.a. het kerkblad van Hoogvliet.
Uitvaart mevrouw Van der Veer Vorige week bereikte ons het trieste bericht dat mevrouw Reiniera Maria Alphonsa van der Veer op 3 november jl. op 83-jarige leeftijd is overleden. De plechtige uitvaartmis voor mevrouw Van der Veer werd maandag 12 november in onze kerk gehouden en de Eucharistieviering werd geleid door Pater Konchenko. Het Rouw- en Trouwkoor luisterde de uitvaartmis met gezang op. We wensen de nabestaanden van mevrouw Van der Veer heel veel sterkte met dit grote verlies.
ZONDAG 18 NOVEMBER: VORMELINGEN A.s. zondag wordt in onze kerk het Heilig Vormsel worden toegediend aan een aantal jonge parochianen. Dat gebeurt in een extra feestelijke Heilige Mis voor onze gehele parochie. Het vormsel zal worden toegediend door Mgr. van der Hende. De Eucharistieviering begint deze bijzonder feestelijke dag om 11.00 uur. In de andere kerken van onze parochies zijn er zondag geen vieringen.                   
VOORBEREIDINGEN KERSTSPEL Al er kinderen zijn die mee willen spelen met het kerstspel, dan kunnen zij zich opgeven bij Neftaly en Norayda of op het secretariaat.
VOORBEREIDINGEN EERSTE COMMUNIE Op zondag 2 juni 2019 zal de Eerste Communie worden uitgereikt. De inschrijfformulieren liggen achter in de kerk. Volwassenen die het Doopsel -Vormsel - of de Eerste Communie willen ontvangen kunnen zich aanmelden op het secretariaat.
GERARDUSKALENDER De Gerarduskalender voor het nieuwe jaar is weer te koop bij de heer Kees van Schöll.