Rooms Katholieke kerk voor Hoogvliet en Pernis     Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen

Maria en Johannes onder het kruis
Mariakerk Hoogvliet
Maria hoekje Maria & Johannes onder het Kruis Mariakerk Hoogvliet
Welkom op de website van de Mariakerk Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet, Tel. 010-4723115 De vieringen zijn zondag om 09:15 uur en op maandag en donderdag om 10:00 uur. Tijdens de viering van 09:15 uur is er Kinderwoorddienst en op de 4e zondag van de maand gezinsmis. Tevens op de 2e zondag van de maand om 14:00 uur een viering voor de Antilliaanse gemeenschap. Van maandag t/m vrijdag van 09:30-11:30 uur zijn de kerk en het secretariaat geopend  en is er gelegenheid voor gebed, meditatie of om zo maar een kaarsje op te steken. Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie ALGEMEEN en Contacten.
Dit is de nieuwspagina. Meer nieuws bij ‘Agenda’ en ‘Actueel’ met o.a. het kerkblad van Hoogvliet.
VOORBEREIDINGEN EERSTE COMMUNIE Op zondag 2 juni 2019 zal de Eerste Communie worden uitgereikt. Ouders van kinderen die het Doopsel -Vormsel - of de Eerste Communie willen ontvangen kunnen hun kind(eren) aanmelden door het inschrijfformulier ingevuld in te leveren bij mevrouw Shirley Blanken of door dat formulier op te sturen naar het secretariaat. De formulieren liggen achter in de kerk. Voor volwassenen die aan de eerste communie mee willen doen, geldt dezelfde procedure. Opgeven kan tot en met 29 januari a.s.
KERKBLADEN Achter in de kerk liggen de kerkbladen, die u gratis mee mag nemen.
DE HEER GERARD KABEL (84) OVERLEDEN. Op zaterdag 12 januari 2019 is de heer Gerard (G.P.J.) Kabel overleden. De heer Kabel heeft zich decennia lang ingezet voor onze kerk en was als koster en collectant een zeer graag geziene parochiaan. De laatste jaren liet zijn gezondheid hem helaas dusdanig in de steek dat hij zijn vrijwilligerstaken neer moest leggen. We wensen zijn vrouw en de gehele familie heel veel sterkte met dit grote verlies. De uitvaart voor de heer Kabel vindt plaats in onze kerk, a.s. vrijdag 18 januari om 11.30 uur.
MEDEDELINGEN Ter herinnering: aanstaande dinsdag is er een vrijwilligersavond. Het begint om 20.00 uur, zaal is open vanaf 19.30 uur. Alle vrijwilligers van onze kerk zijn van harte welkom. Op zaterdag 19 januari is er weer de Witte Markt van 9.00 tot 13.30 uur.