Rooms Katholieke kerk voor Hoogvliet en Pernis     Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen

Maria en Johannes onder het kruis
Mariakerk Hoogvliet
Maria hoekje Maria & Johannes onder het Kruis Mariakerk Hoogvliet
Welkom op de website van de Mariakerk Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet, Tel. 010-4723115 De vieringen zijn zondag om 09:15 uur en op maandag en donderdag om 10:00 uur. Tijdens de viering van 09:15 uur is er Kinderwoorddienst en op de 4e zondag van de maand gezinsmis. Tevens op de 2e zondag van de maand om 14:00 uur een viering voor de Antilliaanse gemeenschap. Van maandag t/m vrijdag van 09:30-11:30 uur zijn de kerk en het secretariaat geopend  en is er gelegenheid voor gebed, meditatie of om zo maar een kaarsje op te steken. Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie ALGEMEEN en Contacten.
Dit is de nieuwspagina. Meer nieuws bij ‘Agenda’ en ‘Actueel’ met o.a. het kerkblad van Hoogvliet.
VOORBEREIDINGEN KERSTSPEL Al er kinderen zijn die mee willen spelen met het kerstspel, dan kunnen zij zich opgeven bij Neftaly en Norayda of op het secretariaat.
VOORBEREIDINGEN EERSTE COMMUNIE  Op zondag 2 juni 2019 zal de Eerste Communie worden uitgereikt.  De inschrijfformulieren liggen achter in de kerk.  Volwassenen die het Doopsel -Vormsel - of de Eerste Communie willen ontvangen kunnen zich aanmelden op het secretariaat.
GERARDUSKALENDER De Gerarduskalender voor het nieuwe jaar is weer te koop bij de heer Kees van Schöll.
HET SECRETARIAAT EN DE FEESTDAGEN Het secretariaat en de kerk zijn gesloten op: Maandag 24 december (m.u.v. de nachtmis) woensdag 26 december, vrijdag 28 december, maandag 31 januari en dinsdag 1 januari.
KERSTVIERINGEN IN ONZE KERK Maandag 24 december 18.00 uur Kinderviering 20.00 uur Kerstnachtmis Voorganger: Pater P.H. van der Veer Dinsdag 25 december (1e kerstdag) 09.15 uur Eucharistieviering Voorganger: Pater Y. Konchenko Woensdag 26 december In Hoogvliet geen viering.