Maria en Johannes Onder het Kruis Deelparochie van HH. Nicolaas Pieck en Gezellen
Welkom op onze website
Adres: Parelvissersstraat 131, 3194 JL  Hoogvliet Tel. 010-4723115    E-mail: mariakerk@rkk-hoogvliet.nl 
rkk-hoogvliet © 2021
Bent u niet in de gelegenheid de vieringen in de Mariakerk bij te wonen, dan is er gelukkig een alternatief: Livestreams zijn te volgen via ons eigen YouTube kanaal.
U kunt de vieringen in de Felicitaskerk ook nog volgen; elke zondag om 9.30 uur.
Kerkvieringen: Zondag:  09.30 uur* Maandag: 10.00 uur Donderdag: 10.00 uur * Tevens een kinder- woorddienst behalve op de 4e zondag, want dan is er een gezinsmis. 2e zondag van de maand:  Viering voor de Antilliaanse gemeenschap om 14.00 uur. Kijk onze vieringen (terug) via ons eigen kanaal. Openingstijden: Elke maandag- en donderdagochtend om 10.00 uur is er een Eucharistieviering. Voor de vieringen op maandag of voor een bezoekje aan de kerk op donderdagochtend hoeft u zich niet vooraf aan te melden. Voor noodgevallen, pastoraalteam etc. zie de pagina contact.
AANTAL MENSEN IN ONZE KERK Tijdens   onze   vieringen   mogen   wij   weer   iets   meer   mensen   ontvangen.   Op   dit   moment   mogen   65 mensen   de   Eucharistieviering   en   de   andere   vieringen   bijwonen.   Voor   de   zondagse   bijeenkomsten dient u nog altijd te reserveren, op vrijdag tussen 09.00 uur en 11.15 uur. BANNEUX In verband met de onzekerheid rond de versoepeling van coronamaatregelen in Nederland en in België kan de geplande bedevaart naar Banneux van 3 t/m 7 september helaas niet doorgaan. Het Banneux Comité richt zich nu op hervatting van de bedevaarten in het voorjaar van 2022. Eveneens gaan de 1 en 2 daagse bedevaarten niet door. Wij vragen uw begrip hiervoor en hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten op een van onze bedevaarten. Banneux Comité Bisdom Rotterdam Ellen van Rheenen Secretaris